Hirdetés

Itt egy új kép az Inside készítőinek új játékából

|

Nem vár sokat a Playdead, már készül a csapat következő, sötét hangulatú alkotása.

Hirdetés

Eddig két játékkal ajándékozott meg minket a Playdead: az első a 2010-es Limbo volt, a második pedig a 2016-ban megjelent Inside. Úgy tűnik, harmadik játékukból is hiányzik majd a vidámság.

Hirdetés

Az első képet még tavaly januárban adták ki, ezt láthatjátok fent. Egy űrhajós húz maga után valamit, a háttérben pedig feltehetően űrhajója zuhan épp a földbe.

Az új kép egészen más. Egy felismerhetetlen, emberi alak áll egy nagy, csatornaszerű cső végében, egy hajó mellett, előtte egy fagyos terep látható. Egy kicsit izgalomba jöttünk, de mi sem tudjuk, pontosan miért.

Az Inside-nak közben egy rejtélyes gyűjtői kiadása is készül, amiben egy valósághű bábukat gyártó cég terméke is szerepelni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)