Hirdetés

A Forza Horizon 4 és a We Happy Few lesz fókuszban a következő Inside Xbox adásban

|

Júliusban is jelentkezik az Inside Xbox, melynek során új, nyári gameplayt láthatunk a Forza sorozat következő részéből - és még sok mást.

Hirdetés

Könnyen gondolhatná azt az ember, hogy a műsor csak egy unalmas összefoglalója mindannak, amit egyébként a Microsoft már így vagy úgy bejelentett, de ez nem igaz: volt már pár nagy leleplezés az előző néhány alkalommal is.

Hirdetés

A következő július 10-én este 9-kor kezdődik. A Forza Horizon 4 kapcsán többet megtudhatunk az évszakokról, valamint egy órán át egyenesen a Playground Games irodájából közvetítenek, részben nyári gameplayt.

A We Happy Few sztorimódja szintén előkerül, egy vadonatúj karakter szemszögéből láthatunk majd játékmenetet.

A harmadik játék az Earthfall, ami július 13-án jelenik meg, és ennél is megmutatják, milyen élmény játszani. Négyfős, kooperatív FPS lesz, mely kicsit a Left 4 Dead nyomdokait követi, érdemes figyelni rá. 

Végül pedig szó esik az Xbox Live Creators Programról, ami ígéretes indie fejlesztőket karol fel. Egy vancouveri kis csapathoz fogunk ellátogatni. 

A közvetítést sokféleképp követhetitek, egyebek mellett alább, Mixeren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)