Hirdetés

Inside Xbox - a Crackdown 3, a Mortal Kombat 11 és a The Division 2 is szerepet kap a következő adásban

|

A jövő héten lesz az év első Inside Xbox adása, melyben a közeljövő legfontosabb megjelenéseiről lesz szó. Meg egy kicsit a Sea of Thievsről is.

Hirdetés

Mindig váratlanul izgalmas bejelentésekre kerül sor az Inside Xboxok során, úgyhogy most már rendesen izgulunk, mit tartogat a következő.

Hirdetés

Az "évadnyitó" február 5-én, itthoni idő szerint este 11-től lesz, és kiemelt szerepet kap benne a Crackdown 3, a Microsoft idei első saját játéka. Elsősorban a kampányról lesz szó, de másról is beszélgetnek a műsorvezetők és a kreatív vezető, Joseph Staten. Emellett előkerül a Mortal Kombat 11 (várhatóan karakterleleplezésekkel), a The Division 2, a Sea of Thieves, az Astroneer, a Journey to the Savage Planet, a Jump Force, a Metro Exodus, és szó esik majd az Xbox Game Pass újdonságairól, valamint számíthatunk egyéb meglepetésekre is.

Az adást számos felületen lehet majd követni, választhatunk a Mixer, a Twitch, a YouTube, a Facebook és a Twitter közül. Mindenről beszámolunk majd, amiről szólni érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)