Hirdetés

Inside Xbox - ma este új bejelentésekre készülhetünk

|

Xbox Game Pass-os játékok bejelentésével, a Project xClouddal, a The Outer Worlds-szel és sok mással vár minket az Xbox bejelentkezése.

Hirdetés

Izgalmas lesz az éjszaka azok számára, akik hajlandóak hajnali 1-ig ébren maradni. 22:00-kor a PlayStation nagyjából 20 perces műsorával indul a buli, melynek keretében biztosan hallunk majd új infókat a The Last of Us Part II kapcsán, és nem sokkal azután, hogy ennek vége, az Inside Xbox is kezdetét veszi.

Hirdetés

Az xboxos műsor éjfélkor indul, egyórás lesz, és középpontjában a The Outer Worlds, a Project xCloud, valamint a november 14-én lezajló, londoni X019 rendezvény állnak majd. Számíthatunk még egy interjúra a Ghost Recon Breakpoint főgonoszát játszó Jon Bernthallal, illetve új bejelentésekre az Atlas, a DayZ, a Hitman 2, az Afterparty, a Code Vein, a Felix the Reaper, a Children of Morta és az Xbox Game Pass kapcsán.

A műsort alább, vagy a szokásos csatornákon, azaz Mixeren, Twitchen, YouTube-on, Facebookon és Twitteren követhetitek.

Watch live video from Xbox on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)