Hirdetés

Insomnia: The Ark - trailert kapott az ígéretes sci-fi szerepjáték

|

Egy sztorira fókuszáló, retro-futurisztikus űrállomáson játszódó taktikai RPG készül, amely a Metropolis című filmből merít. Meg vagyunk véve.

Hirdetés

Egy kis csapat, a Mono Studio a HeroCraft kiadó és a kickstarteres támogatók segítségével valósíthatja meg rengeteg potenciállal rendelkező "dieselpunk" szerepjátékát, amelyet 2016-ban az érdeklődők már ki is próbálhattak egy demó képében.

Hirdetés

Az Insomnia: The Ark fejlesztése már évek óta húzódik, de idén végre révbe érhet a csapat. Ezt hivatott alátámasztani a legújabb trailer is, amely bemutatja a játék fő helyszínét, az Object 6 névre keresztelt és sötét titkokat rejtő űrállomást, amelynek a dieselpunkot és sci-fit keresztező vizuális stílusát többek között a Metropolis című filmklasszikus ihlette. Az Insomnia erősen történetientált, nagyban épít a felfedezésre, valós idejű harcrendszerrel támogatták meg, súlya van a meghozott döntéseinknek és nem csupán egy részletesebb craftolással fűszerezték meg, hanem egy olyan perkrendszerrel is, amely szakít a hagyományos kaszttípusokkal. Nézzétek meg hogy fest jelenleg: 

Az Insomnia: The Ark megjelenése még idén várható PC-re. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)