Hirdetés

Installation 01 - újabb trailert kapott a rajongói Halo projekt

|

Szépen halad a multis lövölde, amit a Halo 3 ihletett. A mostani videó megmutatja mi vár ránk a harcmezőn.

Hirdetés

Megjött az Installation 01 első Cinematic trailere, ami inkább hangulatos, mint informatív. Legalább megnézhetjük rajta, hogy hogyan állnak a Halo 3 ihlette modellek, pályák és fegyverek.

Az Installation 01 akarja pótolni az űrt, ami a Halo 2 óta keletkezett a PC-sek arany szívében. A 2004-es lövölde volt az utolsó komoly Halo cím PC-re, és azóta sem kaptunk, még csak egy multis játszóteret sem. A rajongók ezzel a projekttel szeretnék kárpótolni a cserbenhagyott játékostábort.

Tisztán látható, hogy a játék minden részét a Halo 3 és az azt követő Halo lövöldék ihlették. A csapat megígérte, hogy óvatosan kikerülik majd a jogilag problémás dolgokat, de azért még így sem elképzelhetetlen, hogy a Microsoft belerondít a terveikbe. Remélhetőleg azért be tudják majd fejezni a címet a srácok, szorítunk nekik, mert nagyon szép munkát készülnek letenni az asztalra.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)