Hirdetés

Installation 01 - új videón a Halo rajongói játék

|

Az Installation 01 készítői rengeteg kérdést megválaszoltak a Halo rajongói játék többjátékos módjával kapcsolatban, közben pedig egy csomó játékmenetet is láthatunk.

Hirdetés

Tavaly mutatta be a projekt mögött álló lelkes csapat az Installation 01-t, de ahogy az ilyen, tulajdonképpen hobbiként készülő projekteknél megszokhattuk, nincs nagyon kapacitásuk rendszeres és profi kommunikációra. Nemrég viszont ismét hallhattunk a Halo rajongói játék készítői felől, akik egy hosszabb gameplay videót is kiadtak.

Egész pontosan tizenegy percet láthatunk az aréna stílusú multis küzdelmekből - és a játék néhány más aspektusából is -, miközben a készítők az Installation 01-gyel kapcsolatos különböző kérdésekre válaszolnak. Ezt a játékot egyébként nem kell a Microsoft haragjától féltenünk, ugyanis az Installation 01 fejlesztése a kiadó engedélyével és az ő szabályaiknak megfelelően történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)