Hirdetés

Ingyenes az Insurgency, aki elég gyors, örökre megtarthatja

|

A realisztikusságra törekvő, különleges multis FPS most a folytatás közelgő megjelenése alkalmából húzható be.

Hirdetés

Négy és fél éve jelent meg a New World Interactive játéka, ami azoknak kívánt valami frissítőt nyújtani, akik belefáradtak a mindenféle valósághűséget nélkülöző lövöldözős játékokba,

Hirdetés

Nem lett tökéletes, viszont nagyon tartalmas, izgalmas, és egy próbát kérdés nélkül megér. Most, ma este 7-től számítva 48 órán át ingyenes, és aki hozzáadja Steam fiókjához, megtarthatja az idők végezetéig, vagy legalább addig, amíg a Steam létezik. Csak látogassatok el erre az oldalra, vagy keressetek rá a játékra a kliensben, kattintsatok a Játék telepítése vagy Install Game gombra, jelentkezzetek be, ha szükséges, és a játék a könyvtáratokba kerül. Windowson, MacOS-en és Linuxon is fut.

A folytatás, a Sandstorm szeptember 18-án jelenik meg PC-re, valamivel később jön konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)