Hirdetés

Insurgency - lehet, hogy konzolokra is megjelenik

|

A PC-s lövöldék egyik legkegyetlenebbike átkerülhet a PS4-re és az Xbox One-ra. A fejlesztők terjeszkedni akarnak.

Hirdetés

Az Insurgency januárban jelent meg a New World Interactive jóvoltából, és hála annak, hogy kegyetlenül hardcore, pillanatok alatt rengeteg rajongója lett. A játékmenet csapatmunkára és taktikus gondolkodásra kényszerít, a fegyverek viselkedése pedig félelmetesen realisztikus.

A játék PC-s verziója a hétvégén ingyenesen játszható, és akinek megtetszik, az 50%-os árengedménnyel be is zsebelheti. Jeremy Blum, a játék rendezője mesélt a további terveikről. „Lehet, hogy a játék kész produktumnak számít, mi folyamatosan bővítjük és fejlesztjük azt. Vannak például terveink a next-gen konzolokkal kapcsolatban is. Lehet, hogy maradunk a jelenlegi motor mellett, lehet, hogy nem, de az biztos, hogy ez még csak a kezdet.”

Ti mit szóltok az ötlethez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)