Hirdetés

Insurgency: Sandstorm - sok új tartalommal érkezett meg az első nagy update

|

A játék első nagy frissítésében hibajavítás mellett néhány büntető új fegyver és egy team deathmatch mód is helyet kapott.

Hirdetés

A tavaly decemberben megjelent Insurgency: Sandstorm fogadtatása mind kritikusi, mind játékos körökben pozitívra sikerült, de az alkotók nem ücsörögnek sokáig a babérjaikon.

Hirdetés

A kezdeti sikereken felbuzdulva, a fejlesztők - odafigyelve a visszajelzésekre, de gondolva arra is, hogy mi tarthatja meg a játékosokat - összedobták az első nagy frissítést, ami most kicsit felpezsdítheti a közösséget.

A legnagyobb újítás, hogy érkezett egy árkád szekció a játékba, ami megvariált játékszabályokat, speciális ellenfeleket és új játékmódokat tartalmaz majd. Ide került be a team deathmatch, ami pontosan azt takarja, amit a neve sugall; amelyik csapat többet, öl az nyer. Ebben a módban nem érvényesek a frakciós megkötések, a győzelem viszont bőségesen fialja a supply pontokat, amiket az eddigiek mellett 5 új fajta fegyverre is elkölthetünk.

A közelharcokra az  MP5 széria két modelljét zsebelhetjük be, pontosabban az A2-t felkelőként és az A5-öt rendfenntartóként. Két új géppuska is érkezett a repertoárba, M241B-vel brutális sebzést tudunk kiosztani, míg a MG3 inkább a tűzgyorsaságával emelkedik ki. Az ötödik fegyverrel, a PF940-nel egy nagy tárkapacitású maroklőfegyverre is szert tehetünk.

Mindezek mellet a flashbanget is fejlesztették kicsit, néhány kozmetikai cuccot is kaptunk, valamint a lehetőséget, hogy a közösségi szerverekről szavazással el tudjunk távolítani játékost. Az update részletes tartalmáért látogassatok el a játék Steam adatlapjára. Az Insurgency: Sandstormot egyébként mi is kipróbáltuk streamben, tehát ha szeretnétek megnézni, hogyan szerepelt Kaci a felkelés alatt, akkor erre tessék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)