Hirdetés

A jövő hónap elejéig ingyenesen játszható egy ütős taktikai lövölde

|

Mutatunk egy remek választást azoknak, akik kipróbálnának egy realisztikusabb, de közben szórakoztató FPS-t.

Hirdetés

Nem örvend akkora népszerűségnek, mint például a Rainbow Six: Siege vagy a Call of Duty: Modern Warfare, de erősen javasolt kipróbálni az Insurgency: Sandstormot azoknak, akik imádják, ha egy FPS-ben fontos a taktikázás és a csapatmunka. Most pedig itt van erre a tökéletes lehetőség is: egészen április 1-ig ingyenesen játszható a Steamen a New World Interactive lövöldéje, amiben belekóstolhatunk a modern hadviselésbe. 

Hirdetés

A játékhoz egyébként nemrég megérkezett az 1.6-os frissítés, ami többek között új pályát és fegyvereket hozott, ráadásul végre elérhetővé vált egy hivatalos modder eszköztár is. Ha lövöldöznétek egy kicsit az elkövetkezendő néhány napban, akkor látogassátok meg a játék Steam-oldalát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)