Hirdetés

Egyéves lett az Insurgency: Sandstorm, úgyhogy egy darabig ingyen játszhatjuk

|

Még néhány napig teljesen díjmentesen próbálhatjuk ki a sokak által kedvelt taktikus lövöldét.

Hirdetés

A pörgősebb shooterek mellett több olyan FPS is van, amikben az eszeveszett lövöldözés helyett inkább a jól kigondolt taktikára és a csapatmunkára kerül át a hangsúly. Ezt az oldalt erősíti az Insurgency: Sandstorm is, amibe most bárki ingyen belekóstolhat - persze egy jobb PC kelleni fog hozzá.

Hirdetés

December 12-én volt egy éve annak, hogy megjelent a játék PC-re, és a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy ingyenes időszakkal ünneplik meg a születésnapot. A móka egészen december 17-ig tart, tehát még van néhány napotok arra, hogy kipróbáljátok a taktikus FPS-t. Ehhez annyit kell tennetek, hogy ellátogattok ide, ahonnan aztán pár kattintással le is tölthetitek gépetekre a játékot.

Ha esetleg kéne egy kis kedvcsináló hozzá, akkor lessétek meg az évforduló kapcsán kiadott trailert!

Ti kipróbáltátok már az Insurgency: Sandstormot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)