Hirdetés

Insurgency: Sandstorm - mégsem lesz benne kampány

|

Egy egész érdekes és egyedi kampányt talált ki a New Worlds, amit egyszerre akár négyen is játszhattunk volna, viszont a csapat kénytelen volt átcsoportosítani az erőforrásait.

Hirdetés

Még tavaly februárban számoltunk be arról, hogy az Insurgency: Sandstorm sztorimódot kap, melyben egy női katonát és társait irányítva szállhattunk volna szembe egy az Iszlám Államhoz hasonló szervezettel.

Hirdetés

A csapat bejelentette, hogy mivel szeretnék 2018-ban kiadni a játékot (ami egyébként PC mellett konzolokra is megjelenik), nem fér bele az időbe egy kampány elkészítése. Ők is nagyon izgalmasnak találták a sztorit, de most fontosabb a többjátékos mód. Nem kizárt, hogy később újra előveszik, de a megjelenésre biztosan nem lesz kész.

Ezt amúgy egy nagyon hosszú blogposztban jelentették be, itt találhatjátok, ha szeretnétek még többet megtudni a játékról és arról, hogy áll a fejlesztés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)