Hirdetés

Insurgency: Sandstorm megjelenés - korai volt az öröm, csúszni fog a játék

|

Mégsem kapjuk meg szeptemberben a New World Interactive lövöldéjét.

Hirdetés

Csupán tegnap számoltunk be arról, hogy végre kiderült az Insurgency: Sandstorm pontos megjelenési dátuma. Eddig csak azt tudtuk, hogy valamikor szeptemberben számíthatunk a startra, de a legfrissebb információk már konkretizálták a dolgot és szeptember 18-ra lőtték be a megjelenést. Nos, korai volt az öröm.

Hirdetés

A mai napon ugyanis megjelent a Steamen egy közlemény, ami szerint a játék megjelenését sajnos el kell halasztani. Nagyjából három hónapos lesz a csúszás, ugyanis szeptember 18 helyett végül csak december 12-én érkezik az Insurgency: Sandstorm. Természetesen az előrendelői béta folytatódni fog egészen a játék tényleges megjelenéséig. 

A fejlesztők hangsúlyozzák, hogy ez volt az eddigi legnehezebb döntés az egész csapat életében, és őket is megviseli a dolog, de mégis úgy érzik, a játékosközösség érdeke az, hogy a lehető legjobb terméket kapják kézhez, ehhez pedig több időre van szükség. A most nyert három hónap alatt szeretnék tovább polírozni és optimalizálni a játék motorját, javítani akarnak a karaktermodelleken, a textúrákon és az egész játék vizualitásán, sőt magán a játékmeneten is. A kozmetikai lehetőségeket is bővíteni kívánják, például bekerülnek majd az alkar tetoválások, amelyek FPS nézetben is láthatóak lesznek. A szerverek tekintetében is van még mit javítani, illetve a bugokat és glitcheket is a lehető legjobban ki szeretnék gyomlálni az Insurgency: Sandstormból. 

Nyilván valóban nem lehetett könnyű meghozni egy ilyen döntés, remélhetőleg ezt a játékosok is megértik majd, és nem pártolnak el a decemberi megjelenés miatt az Insurgency: Sandstormtól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)