Hirdetés

Insurgency: Sandstorm - újraépítik a játékot, már konzolokra is

|

Unreal Engine 4-gyel, PC-re és konzolokra készíti el a New World Interactive nagysikerű PC-s hardcore shootere, az Insurgency javított, kibővített változatát.

Hirdetés

Két és félmillióan játszanak világszerte az Insurgencyvel, ami lenyűgöző, tekintve hogy egy PC-exkluzív címről beszélünk, ami ráadásul pont a hardcore réteget célozza meg. 

A New World Interactive csapata most a Focus Home Interactive-val állt össze, hogy elkészítse és PC mellett konzolokra is kiadja az Insurgency: Sandstorm nevű játékot. Alapjaiban ugyanaz marad, mint amit most ismerünk, viszont Unreal Engine 4-et raknak alá, kap egy sztorimódot, játszhatjuk kompetitíven és kooperatívan, illetve egyelőre nem részletezett tartalmakkal bővítik még. Megjelenés valamikor 2017-ben, addigra több részletet fogunk tudni. Képeket, videót egyelőre nem tettek közzé, de ha jön, szólni fogunk. Addig viszont nézzétek meg az eredeti játék megjelenéskor kiadott videóját, hogy lássátok, nagyjából mire lehet számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)