Hirdetés

Intenzív bossharcot mutat az Atomic Heart új gameplay videója

|

Hedgie kísértetiesen hasonlít A hihetetlen családban látott ellenségre.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legjobban várt alkotása a Mundfish furcsa robotos-szörnyes FPS-e, amely olyan játékokból merített inspirációt, mint a BioShock és a Prey. Egy ideje már minden év végi ajánlóba beletesszük, abban reménykedve, hogy talán a következő esztendőben végre megjelenik, de erre sajnos 2022-ben sem fog sor kerülni, ez már egészen biztos.

A fejlesztők ígérete szerint azonban 2023-ban tényleg megérkezik a játékuk, méghozzá Európában és az Egyesült Államokban a Focus Entertainment kiadásában

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban a megjelenés közelségét, hogy az amerikai IGN tízpercnyi gameplay videót osztott meg, amely egy bossharcra fókuszál. Ebben a Hedgie néven ismert, hatalmas robotgolyó szolgál ellenfélként, amely változatos módokon képes támadni: veszettül gurul, halálosan pattog, perzselő lökéshullámokat generál és a karjait sem szabad lebecsülni.

A cél itt is az, hogy megtaláljuk a gyenge pontjait, és amikor ez sikerül, akkor olyan részletekre csodálkozhatunk rá, mint hogy Hedgie eszeveszetten pörög a "lábán". Ha nektek is A hihetetlen család ugrik be, nem hibáztatunk érte.

Ha az istenek is úgy akarják, akkor 2023. február 21-től játszhatunk majd az Atomic Hearttal PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, ráadásul a megjelenés napjától elérhető lesz a Game Pass szolgáltatásban.

Ti várjátok már?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)