Hirdetés

Intenzív élmény lesz a Scorn, de nem túl hosszú

|

Elárulták a fejlesztők, hogy mennyi szabadidőnket rabolja majd el a végigjátszás.

Hirdetés

Miután látótávolságba került a megjelenés, észrevehetően felgyorsult az események az Ebb Software horrorjátéka körül. Például kevéssel ezelőtt derült csak ki, hogy a Scorn lesz az első PC-s játék, amely a Microsoft DirectStorage technológiájára támaszkodva képes valóban villámgyors betöltést produkálni, amennyiben modern SSD lapul a gépünkben.

De nem ez az egyetlen érdekes információ a szerb csapat alkotásával kapcsolatban, ami a közelmúltban napvilágot látott. Megtudtuk ugyanis, hogy hány órát vesz igénybe a végigjátszás.

Hirdetés

A fejlesztők egy Reddit-AMA keretében válaszolgattak az érdeklődő játékosok kérdéseire, így derült ki, hogy becslésük szerint 6-8 óra lehet egy végigjátszás, ám miután akadnak a Scornban szép számmal a továbbjutáshoz feltétlenül megoldandó fejtörők is, a játékidőt befolyásolhatja, hogy mennyire jó vagy ügyetlen az ember az ilyesmiben.

Az H. R. Giger és Zdzisław Beksiński művei által ihletett biopunk túlélőhorror október 21-én jelenik meg PC-re és Xbox Series X|S konzolokra. A Microsofttal kötött megállapodásnak köszönhetően már aznap bekerül a Game Passbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)