Hirdetés

A Fallout 4 törlését pletykálják

|

Eddig úgy hittük, a jogi akadályok elhárultak, mégis azt híresztelik, az Interplay miatt nem érkezik a következő Fallout.

Hirdetés

Ismét felreppentek a pletykák, hogy a Bethesda (rajtuk keresztül a Zenimax) és az Interplay közötti viták befolyásolják a következő Fallout megjelenését. A híresztelések szerint a 2008-as Fallout 3, és a 2010-es New Vegas után - hasonlóan a The Elder Scrolls Online-hoz - MMO-t csináltak volna a Fallout 4-ből.

Az Interplay, mint a sorozat eredeti alkotója azonban többször megakadályozta ezt, aminek hosszas jogvita lett az eredménye, ez 2012-re zárult le, amikor egy tetemes összegért cserébe az Interplay lemondott a további akadékoskodásról, és a sorozat jogairól.

 

A mostani pletykák szerint a Bethesda mégis elkaszálta a Fallout 4 fejlesztését az Interplay-jel való csatározás miatt, amit furcsa elképzelni, hiszen jogilag tiszta az út. Az viszont könnyen elképzelhető, hogy az MMO-lufi kipukkadása után már nem kockáztatná meg a kiadó egy ilyen nagy költségvetésű játék elkészítését, látva például az Elder Scrolls Online mérsékelt sikerét.

Mit gondoltok, van esély a közeli jövőben egy Fallout 4 bejelentésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)