Hirdetés

Interplay klasszikusok a Steamen

|

A Valve és az Interplay között létrejött megállapodás keretében mára klasszikussá nemesedett címekkel bővül a Steam kínálata.

Hirdetés

Az egykoron szebb napokat látott Interplay címei közül első körben a Fallout, a Sacrifice és a Kingpin kerül fel rövidesen a Steam hálózatára, mégpedig Herve Caen cégvezér szerint 10 dolláros (nálunk 10 eurós) ár alatt. A francia illetőségű Titus egykori feje által romokba döntött patinás kiadó gyakorlatilag régi klasszikusaiból él, s bár több címet szeretne feltámasztani (Kingpin, MDK, Earthworm Jim szerepel a tervekben), továbbá a Fallout Online MMO-n is ügyködik, még mindig kétséges, hogy sikerül-e valaha visszaszereznie a kiadó régi fényét, ami az alapító, Brian Fargo eltávolítása után jócskán megkopott.



Személy szerint furcsállom, hogy csak most talált egymásra a két cég, hiszen az Interplay portfóliójának jelentős hányada megtalálható már egy ideje a hasonló elven működő GOG.com oldalán, ahol dollárban és nem a jóval drágább euróban számolnak, továbbá mindegyik játékba belepiszkáltak annak érdekében hogy Windows XP és Windows Vista operációs rendszerek alatt is kifogástalanul működjön.



Az egyetlen logikusnak tűnő érv a megállapodás mellett az ügyfélkör kibővítése lehet, hiszen a Steam a maga tizenegynéhány millió felhasználójával és több éves előnyével könnyedén múlja felül a Good Old Games, vagy bármelyik másik digitális terjesztésre szakosodott oldal lehetőségeit.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)