Hirdetés

Into the Breach - még februárban jön az FTL fejlesztőinek következő játéka

|

A kis indie stúdió néhány hét múlva fog beengedni minket egy sci-fi világba, ahol bogárszerű földönkívüliek ellen kell körökre osztott csatákat vívnunk.

Hirdetés

Az Into the Breach egy körökre osztott stratégiai játék, ami a távoli jövőben játszódik. Az emberiségre komoly veszélyt jelentő bogárszerű Vek szívesen belakná a bolygónkat, de mi majd jól megvédjük február 27. után, ekkor érkezik ugyanis a játék a Humble Store-ba és Steamre.

Hirdetés

Az Into the Breach sokkal kevesebb hangsúlyt fektet a sztorira, mint mondjuk az FTL tette, ezzel együtt viszont sokkal komolyabb kihívást is nyújt majd, mint elődje. A küldetések nehézsége az extra feladatokban rejlik majd. Minden csatában túl kell élni majd X mennyiségű kört, de az igazi nehézség az lesz, hogy a másodlagos küldetést is meg tudd oldani. Lesz olyan extra feladat például, hogy meg kell védened egy NPC-t, cserébe pedig nem elhanyagolható nyersanyagot kapsz majd.

Érdekes kis stratégiai cuccnak tűnik, amit mindenki beszerezhet majd február 27. után. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)