Hirdetés

Invictus interjú!

|

A Hungarian SimWorld csapata felkereste az Invictus csapatát, hogy legújabb autós játékukról faggassák őket! A legelső interjút ezzel az alkotással kapcsolatban már elolvashattad a GameStar Magazin aktuális számában!

Íme egy részlet az új kérdezz/felelek-ből:
HSW: Milyen autókkal találkozhatunk majd és terveitek szerint mennyi járgány lesz a programban? Kozák T: 16 jármû van a játékban, melyek a valódi autókhoz kisértetiesen hasonlító példányok. Hogy miért csak hasonlít? Mert ilyen törésfizikával ellátott játékhoz nem adják a nevüket a gyártók :D HSW: Mik a további terveitek, maradtok a PC-s autóverseny programok készítésénél? Kozák T.: A cipész maradjon a kaptafánál, az Invictus az autós játékoknál. Ez így van rendjén. Hogy nézne ki, ha mi is ûrhajós-stratégiát készítenénk?
Mivel érdekel a teljes változat is (:D), kattanj el ide!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)