Hirdetés

Invisible, Inc. - megjelent a lopakodós műfaj mestereinek kémjátéka (videó)

|

A lopakodós műfajban a Mark of the Ninjával már bizonyított a Klei Entertainment, most pedig kipróbálhatjuk, hogyan sikerült új játékuk, az Invisible, Inc.

Hirdetés

Néhány hete a Steam Early Access programjában kipróbálhattuk a például a Don't Starve-val és a Mark of the Ninjával hírnevet szerző Klei Entertainment új taktikai lopakodós játékát, az Invisible, Inc.-et, viszont nemrég megjelent a teljes változat is, ami mellé egy hangulatos trailert is kaptunk.

A launch trailerből egyből átjön a játék elég egyedi hangulata, amit látszólag a sci-fiből, és a negyvenes évek Amerikájának stílusából kevert ki a csapat, illetve bepillantást nyerhetünk az Invisible, Inc. taktikai játékmenetébe is, ahol a rejtőzködés, hackelés, és lesből támadás megfelelő kombinációira kell törekednünk, persze a csapatunk összetételének megfelelően.

Elég szép gesztus egyébként a fejlesztőktől, hogy a visszatérő vásárlók, akik korábban beszerezték a Mark of the Ninját, húsz százalék kedvezményt kapnak az új cím árából. A játék egyébként PlayStation 4-re is érkezik majd, viszont a konzolos megjelenés dátumát egyelőre nem ismerjük.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)