Hirdetés

Trilógia lesz a Hitman, több mint 20 helyszínen gyilkolhatunk

|

Miközben a Hitman 2 utolsó DLC-jét kalapálják, az IO Interactive-nál már gőzerővel dolgoznak a folytatáson, és egy nagy meglepetésen is.

Hirdetés

Ha szeretnétek bepillantani a játékfejlesztés kulisszatitkaiba, akkor mindenképp érdemes követni a Noclip csatornát, ahol számos játék és stúdió történetét feltárták már, a Doomtól a CD Projekt RED-en át egészen a Telltale-ig.

Hirdetés

A srácok legújabb videója a Hitman franchise történetét meséli el, és megszólal benne a stúdió feje, Hakan Abrak is, aki elmondja, hogy a Hitman bizony egy trilógia, ami összesen több mint 20 helyszínre kalauzol majd el bennünket. A tavaly készített interjúból kiderül, hogy a tervek szerint a Hitman 1-2-3 ugyanabban a kliensben létezik majd.

Az is kiderült, hogy a koppenhágai csapat valami nagy dobásra készül, és egy egészen új IP-t is dédelgetnek, de egyelőre nem akarják elárulni, mi az. Hogy a hivatalos bejelentésre még a Hitman 3 előtt kerül-e sor, azt egyelőre nem tudjuk, de nagyon kíváncsian várjuk a leleplezést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)