Hirdetés

Hitman: Absolution - minden platformon új megbízás

|

A 47-es ügynök legújabb feladataiból mindenkinek jut valami, függetlenül az általunk favorizált platformtól. Ilyen is ritkán fordul elő.

Hirdetés

A semmiből került elő három új küldetés a Hitman: Absolution-ben, a random bekerülő kontent pedig nem éppen megszokott dolog, főleg nem egy több mint egy éves játék esetében. Eszünk ágában sincs panaszkodni a fejlesztők ezen meglepő húzása miatt, sőt.

A megbízások minden platformon exkluzívok, így teljesen más élményben lesz részünk attól függően, hol is barátkozunk a kopasz halálosztóval. Míg az Xbox 360 tulajdonosok egy cukrászdában cserélhetik a piros tortazselét valami sokkal természetesebb színezékre, addig a PS3-as játékosoknak egy piromániás fagylaltárus lesz a célpontja, a PC-sek útja pedig egy kísértetházba visz majd.

Ez az év is ígéretesnek tűnik a széria szempontjából, hiszen miután kiderült, hogy a legújabb részt mégsem törölték, az IO Interactive is azt nyilatkozta, izgalmas dolgok várnak majd a 47-es ügynökre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)