Hirdetés

Pert vesztettek az Iron Maiden ellen, át kellett nevezni a játékukat

|

Miután az Iron Maiden zenekar beperelte a 3D Realms-t a név miatt, a Duke Nukemre hajazó retro shooter új címmel jelenik meg... és már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

A Voidpont egy klasszikusokat idéző retro lövöldével jelentkezett az Ion Maiden képében, amely a 3D Realms grafikus motorjának köszönhetően úgy nézett ki, mintha csak egy Duke Nukem epizód lenne a karakter női megfelelőjével. Az Iron Maiden zenekar mögött álló cég azonban nem kifejezetten rajongott érte, hogy a játék neve ennyire hasonlít, ezért pert indítottak

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy sikerült célt érniük, ugyanis a legújabb trailer már Ion Fury néven jelent meg, ez a játék új címe, ráadásul azt is bejelentették vele, hogy mikor adhatjuk át magunkat a nosztalgikus golyószórásnak: 

Az Ion Fury tehát augusztus 15-én hagyja hátra a korai hozzáférés béklyóit és érkezik meg PC-re, valamint az 1C Entertainmenttel kötött egyezségnek köszönhetően még idén számíthatunk a PlayStation 4-es, Xbox One-os és Nintendo Switches megjelenésre is. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)