Hirdetés

Ion Maiden - új platformokra jön a retro shooter

|

A 3D Realms és az 1C Entertainment egyesítették erejüket, így konzolokra is meg fog jelenni a Duke Nukem 3D motorjával készült Ion Maiden, ráadásul egy új IP-vel is készülnek.

Hirdetés

A Voidpoint egy klasszikusokat idéző lövöldével jelentkezett Ion Maiden nevezetű projektjével, amely a 3D Realms grafikus motorjának köszönhetően úgy nézett ki, mintha a 90-es évekből lépett volna elő (amire rájátszott a különleges kiadás is). 

Hirdetés

A 3D Realms és az 1C Entertainment kiadó partnerségének köszönhetően az Ion Maiden 2019-ben megjelenhet PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, a bejelentéshez pedig összedobtak egy kis kedvcsinálót is: 

A vállalatok egyúttal azt is elárulták, hogy dolgoznak közösen egy még be nem jelentett FPS-en is, amely a Quake motorját fogja használni és minden platformra meg fog jelenni, amire az Ion Maiden is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)