Hirdetés

iOS-re is elérhető a Google Stadia

|

Eljött a nap, amikor jobb minőségben játszhatjuk mobilon a Cyberpunk 2077-et, mint konzolokon.

Hirdetés

Az androidos Play Áruház szabályai sokkal lazábbak, mint az App Store-éi, ezért egy ideje a Stadia és az Xbox cloud gaming is elérhető már okostelefonokon és táblagépeken. Mivel az Apple nem akar engedni, a fejlesztők azt találták ki, hogy böngészőn keresztül teszik elérhetővé előfizetéses szolgáltatásaikat - a Google lett az első, akinek ezt sikerült megoldania.

Egyelőre béta állapotban és korlátozottan, de iPhone-on és iPaden is lehet játszani stadiás játékokkal egy webapp segítségével. Csak el kell látogatni a hivatalos oldalra Safariból vagy Chrome-ból, majd regisztrálni vagy bejelentkezni, és máris elérhető a játékkínálat. Mivel az iOS és az iPadOS támogatja a bluetoothos kontrollereket, ezek csatlakoztatása is könnyen megy.

Hirdetés

A szolgáltatás Magyarországon valamivel több mint egy hete indult, teszteltük is. Nyilván nem optimális nagy képernyőre tervezett játékokat kis képernyőn játszani, de egy 10"-es iPaddel vagy egy 12,9"-es iPad Próval már nem rossz az élmény. 

Egyébként pont ma került fel az Ubisoft+ előfizetés is, amivel a Ubisoft minden játéka fix havidíjért játszható. Ez itthon még nem éles a cikk megírásának pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)