Hirdetés

A Half-Life modként indult ingyenes online focijáték visszatért az oroszországi vb miatt

|

Ha egy ingyenes játékban szeretnétek kiélni a vb lázatokat, akkor nézzetek rá az IOSoccerre.

Hirdetés

Az IOSoccer egy Half-Life modból indult, ami a sci-fi lövöldéből egy TPS foci játékot csinált. Azóta a játék áttelepült a Source motorra, és saját klienst kapott, így ingyenesen letöltheti és játszhatja mindenki, akit csak érdekel a téma.

Hirdetés

Az IOSoccer a foci vb miatt most kapott egy hatalmas frissítést, ami az esemény hangulatát átülteti a játékba. Mivel nem egy hivatalos licenszelt termékről beszélünk, így nyilván nem jönnek szembe a jól ismert logók és lobogók, de egy kis ügyeskedéssel mindenki megoldhatja magának, tekintettel a móka könnyű moddolhatóságának.

Egyébként a játékban mindenki 1 focistát terelget TPS nézetben. Az animáció nem hibátlan, de multis, virtuális foci élmény kárpótol a suta megoldásokért.

Akit érdekel az IOSoccer az kattintson a hivatalos weboldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)