Hirdetés

iPod-invázió az Appletől

|

Az Apple minden hónapban iPodok millióit adja el, azonban most arra készül, hogy további milliókkal növelje ezt a számot. Az újracsomagolt, raktáron maradt és javított készülékeket újra hadrendbe állítva, alacsony áron, extrákkal és egy év garanciával, no és ingyenes szállítással bocsájtja árúba. Példának okáért a negyedikgenerációs modellt, a 20 gigabájtos tárhellyel ellátott színes kijelzős darabot 200 dollárért árulják majd, ajándék dokkolóval. Ugyanez a változat, monokróm kijelzővel 170 dollárba kerül. Az iPod Shuffle ajándék hordtáskával és plusz akkumlátorcsomaggal 50 dolláros áron, míg a 2 gigabájtos iPod Nano plusz egy fülessel 170 dollárért lesz megvásárolható. Ugyancsak az Apple "inváziójához" kapcsolódó hír, hogy várhatóan már augusztusban kaphatóak lesznek az új iPod Nanok. A gépezet tavaly szeptember óta nem változott, így most az Apple beleerősít, és ezentúl amellett, hogy többféle színben is elérhető lesz a kütyü, 6, illetve 8 gigabájtos kapacitásra lesznek képesek. Az 5G iPodok 80 gigásra duzzadnak, azonban rossz hír, hogy a videózásra szánt gépezet tovább késik, némi technikai probléma miatt. Várhatóan januárban lesz elérhető.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)