Hirdetés

Irányíts Te is gonosz alattvalókat

|

A Codemasters beszámolt Overlord című akció-kaland játékának egyik legfontosabb lehetőségéről, az alattvalók irányításáról.

Hirdetés

A játékban egy gonosz hadurat alakítunk, és ennek megfelelően egy kissebb seregnyi talpnyalót állíthatunk szolgálatunkba, akik minden parancsunkat lesni fogják. Szolgáinkat irányíthatjuk csapatként, de akár egyesével is, a legkülönbözőbb feladatokkal bízva meg őket. Ezek terjedhetnek a sima harctól kezdve orvgyilkosságon át egy egész falu kiirtásáig. Azonban figyelnünk is kell a viselkedésükre, mivel igazi gonosz alattvalókhoz méltóan hajlamosak elcsábulni mindenféle kísértéseknek, különösen a sört és a zenét kedvelik, de nem vetik meg a női démonok csábítását sem. A vad dorbézolástól pedig megvadulhatnak és kicsúszhatnak irányításunk alól (arról nem szól a fáma, hogy ez pontosan mit eredményez).
Az ígéretek szerint a játék "egy klasszikus Gyűrűk Ura szerű fantasy világot spékel meg egy adag fekete humorral", és "a játékosok nem a jó és a rossz, hanem a rossz és a mégrosszabb között választhatnak"
A megjelenés nyáron esedékes, PC-re és Xbox360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)