Hirdetés

Flappy Bird - elértünk a pónikhoz

|

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne a Flappy Bird csillámpónis változatban? Valaki igen, és meg is valósította. Mi kérünk elnézést.

Hirdetés

A Flappy Bird érthetetlen népszerűsége továbbra sincs lecsengőben (még a játék mögött álló készítő is gondolkozik rajta, hogy újra elérhetővé teszi művét), amit mi sem bizonyít jobban, mint az a rengeteg klón, ami ellepte a világhálót és a mobilos digitális áruházakat. A mostani viszont más...

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy létezik olyan elvetemült egyén, aki képes az Én kicsi pónim és a Flappy Bird keresztezésére, pedig pont ez történt. A játékmenet ugyanaz, pusztán a kihívás emelkedett, mivel patás barátunknak nagyobb a kilengése, mint a felkapott madárnak, ezért nehezebb is vele manőverezni. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy zseniálisan őrült-e a projekt (van kétjátékos mód is!), vagy épp az ellenkezője, de a Játéközönön azért ott a helye:

Flappy Little Pony játék

Ha ismersz hasonlóan elmebeteg vagy zavarbaejtő flash játékokat, akkor oszd meg a Játéközönön, mi is vevők vagyunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)