Hirdetés

Iron Harvest - hárompercnyi játékmenet az alfából

|

A King Art Games újra megmutatta nekünk különleges stratégiai játékát, az Iron Harvestet. Ezúttal a játék alfa változatába pillanthatunk bele az első gameplay videóval.

Hirdetés

Zajos sikert aratott Kickstarteren a King Art Games egyedi RTS-e, ugyanis a klasszikus stratégiák szellemiségét folytató projekt egy alternatív történelemmel kecsegteti a műfaj szerelmeseit. Ebben az első világháború idejében nem a valóban létező tankokat, hanem házméretű mechákat irányíthatunk a gyalogos egységek mellett, ez pedig máris megfűszerezni a megszokott háborúzást. 

Hirdetés

Az Iron Harvest három játszható frakciót (azon belül is több mint negyven egységet és kilenc hőst), három egyjátékos kampányt (összesen 21 küldetéssel), single és kooperatív skirmish meccseket/kihívásokat és kompetitív multiplayer-t, valamint ingyenes DLC-ket és frissítéseket ígér, de a videóban is látható alfa változat még csak két játékmódot és 15 egységet tud felmutatni. Nézzetek bele, izgalmasnak tűnik: 

A második, már a multira fókuszáló alfateszt várhatóan decemberben fog elrajtolni, majd a teljes játékra 2019 végén számíthatunk a főbb platformokra. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)