Hirdetés

Iron Harvest - nem túl hosszú, de legalább tartalmas az új gameplay trailer

|

A fejlesztők vadonatúj videóban mutatják be, hogy milyen tartalmak és tennivalók lesznek a játékukban.

Hirdetés

Ígéretes projektnek tűnik az Iron Harvest, hiszen a mechákkal tarkított, első világháború utáni időszak egy egész érdekes körítés. Már az eddig látottak alapján is kijelenthető, hogy egy vérbeli RTS lesz a játék, de most érkezett egy újabb videó, ami ismét alátámasztja ezt az állítást.

Hirdetés

A játékot fejlesztő King Art Games közzétett egy nagyjából másfél perces videót, amiből kiderül, hogy a srácok milyen elemekkel igyekeznek feldobni a játékmenetet. Többek között bekerült már egy csomó olyan dolog, amit a közösség javasolt, illetve már számos épületet is tovább lehet fejleszteni. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők elég szépen haladnak a munkával, és folyamatosan épül-szépül az Iron Harvest.

Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)