Hirdetés

Iron Harvest - videón a dieselpunk meches, világháborús RTS

|

Hamarosan indul a Kickstarter-kampány, de most még csak azt nézhetjük meg, milyen lesz a játék mozgás közben.

Hirdetés

Az alternatív múlttal operáló játékok mindig megtalálják a maguk rajongótáborát, és remélhetőleg nem lesz ez másképp a most készülő Iron Harvest esetében sem. Nem csak amiatt lehet érdekes, mert az első világháború utáni időkbe kalauzol el minket (ahol úgy látszik, cseppet sem enyhültek a béketárgyalások után a viszonyok, és újra hadban állnak az országok egymással), hanem mert nagy klasszikusok inspirálták.

Hirdetés

A német King Art Games-es srácok bevallottan a nagysikerű Company of Heroes- és Warcraft-szériát vették alapul, ami meg is látszik az első kiadott játékmenet videón. Annyi változtatást adtak hozzá a bevált formulához, hogy a Nagy Háború alatt bevetett tankok helyett itt hatalmas, akár házméretű mechákat kell majd irányítani a gyalogos egységek mellett.

Az Iron Harvest pár nap múlva, egészen pontosan március 13-án fog támogathatóvá válni a Kickstarter berkein belül. Előre láthatólag PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni - megjelenési dátum még nincs, ezt majd a befolyó pénzösszeg fogja meghatározni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)