Hirdetés

Iron Harvest - máris sikeres a különleges RTS játék Kickstarter kampánya

|

RTS az nincs, de igény lenne rá. Hatalmas lendületet kapott a rajongóktól az alternatív történelemben játszódó stratégiai játék.

Hirdetés

Alig pár nappal ezelőtt írtunk először az Iron Harvest című alternatív történelmi játék induló Kickstarter kampányáról, a srácoknak máris sikerült teljesítenie a kitűzött célt. Ebből is látszik, mennyire vevő amúgy a nép erre a stílusra, hiába gondolják másképp a kiadók.

Hirdetés

Nagyjából 36 óra kellett ahhoz, hogy a King Art Games világháborús, meches RTS játéka összegyűjtse a 450 ezer dolláros mérföldkövet, a rajongók pedig még ezután is rendületlenül küldik a támogatást a fejlesztőknek.

A játék első körben három játszható frakciót, valamint mindegyikhez egy-egy single player kampányt ígér, ami már önmagában is remekül hangzik a műfaj rajongóinak, de az elért céloktól függően később multiplayer és kooperatív módok is bekerülhetnek a játékba.

A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, de azt már most tudni, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra és meg fog jelenni az Iron Harvest. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)