Hirdetés

Iron Man 2 - Játék is jár a filmhez

|

A Sega és a Marvel folytatja gyümölcsöző kapcsolatát, minek következtében további képregények adaptációira számíthatunk.

Hirdetés

A Robert Downey Jr. főszereplésével készült Iron Man mozifilm zajos sikert aratott, s a jobban sikerült képregény adaptációk kategóriájába írta be magát. John Favreau rendező zöld utat kapott a következő rész leforgatására, amihez már az első rész parádés alakítást nyújtó főszereplője is leszerződött. A 2010-ben érkező film a Thor és Captain America adaptációkkal együtt az első Avengers mozifilm számára készíti elő az utat. Talán még emlékeztek a tavalyi Iron Man játékra, aminek PC-s verzióját magam voltam kénytelen térdre fektetni és alaposan elfenekelni. (PS3-on és X360-on sokkal szebb és valamivel szórakoztatóbb alkotás jelent meg.)
A folytatás is megkapja a maga játékos átiratát, ami a Sega Studios San Francisco műhelyében készül, s a tervek szerint multiplatform (a részletek még váratnak magukra) játékként jelenik meg a filmpremierrel egy időben.

 - Jövőre jobb lesz, becsszó!

ironmanpc.jpg


Szívből remélem, hogy ezúttal nem egy PS2-es porttal szúrják ki a PC-s játékosok szemét.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)