Hirdetés

Végre egy Hulkbuster figura, amibe belefér Iron Man

|

Az egész Hulkbuster szerelés lényege, hogy azt rá lehet húzni Tony páncéljaira. Ha van már egy Iron Man figurád, ezt is muszáj beszerezned mellé.

Hirdetés

A King Arts nem viccelt, és összehoztak egy olyan Hulkbuster figurát, ami nem csak kinézetében megdöbbentően hű a Bosszúállók: Ultron kora filmben látott szereléshez, de még méretében is hatalmas.

A 16 hüvelykes cucc annyira csillog, és olyan részletesen kidolgozott, hogy simán elhisszük, nem műanyagot látunk. A reaktornál felnyitható Hulkbusterbe külön illeszthetjük bele a kis Iron Man figuránkat, a tökéletes élmény érdekében. És hogy mibe kerül az élmény? A Hulkbuster önmagában 650 dollár (kb. 182 000 forint) és ebben még nincs benne a belevaló Iron Man, ami még plusz 190 dollár (kb. 53 000 forint) a gyűjtőknek.

Na, ki fog elszaladni a legközelebbi játékboltba megvenni ezt a csodát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)