Hirdetés

Iron Man újabb trailer

|

Pár napja egy ütős, hangulatos, jó hosszú trailer került fel a netre a nyáron mozikba kerülő szuperhős filmből, az Iron Manből.

Hirdetés

A filmmel párhuzamosan készül a játék is, és mi csak csendben imádkozhatunk, hogy ne jusson arra a sors, amire a legtöbb adaptáció: a kukába. A képek mindenesetre ígéretesek (mondjuk a képek mindig azok…), szóval meglátjuk…

No de itt most a filmről és nem a játékról van szó. Az új trailer 2 perc 32 másodperc, vagyis hosszabb, mint a korábbi Superbowl trailer és olyan jeleneteket is láthatunk benne, amelyek már jobban érintik a konkrét sztorit, illetve a mellékszereplők (pl.: Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges) is kicsit többet szerepelnek. Nem is szövegelek tovább: klikk a trailerre és lássátok szümtükkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)