Hirdetés

Ironsight - hamarosan kipróbálható lesz a katonai shooter

|

Tavaly kezdődött a játék zárt béta tesztelése, ami azóta már rengeteget fejlődött, így pedig hamarosan nyílt béta fázisba léphet.

Hirdetés

A közeli jövőben játszódó katonai FPS, az Ironsight egy ingyenesen játszható lövölde, amit néhány hét múlva már mindenki kipróbálhat. 

Hirdetés

A nyílt béta pontos időpontja a játék legfrissebb trailerével érkezett, február elsején indul. Az Aeria Games gondozásában érkező FPS egyébként mindent hoz, amit csak elvárnánk. Van TDM, Search and Destroy, illetve még egy rakás mókás játékmód, több száz kozmetikai opcióval, és olyan taktikai lehetőségekkel, mint a drónos felderítés és a mechhasználat.

Aki minél előbb be akar ugrani az akcióba, az a hivatalos oldalon talál founder csomagokat, melyek néhány nap korai hozzáférést garantálnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)