Hirdetés

Új munkatársakat keres az Irrational Games

|

A BioShock Infinite és DLC-i befejezése után gyakorlatilag megszűnt Irrational Games most új munkatársakat keres - lehet, hogy a következő BioShockot is tőlük kapjuk meg?

Hirdetés

Kicsit nehéz átlátni, hogy mi a helyzet az Irrational Games-szel. Februárban búcsút vettünk a csapattól, mivel Ken Levine bejelentette, hogy új stúdiót alapít, és a BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 befejezése után a fejlesztőcsapat megszűnk létezni.

Mostanra Levine-nel együtt 16-an maradtak, de a napokban két álláshirdetés is felkerült a hivatalos honlapra: az egyikben IT menedzsert, a másikban vezető programozót keresnek. Ez utóbbi az érdekesebb számunkra, ugyanis az állásra jelentkezők a stúdió következő játékán dolgozhatnak, elsősorban a mesterséges intelligencián. A jelentkezéshez az Unreal Engine 3 és 4 ismerete szükséges, de magáról a projektről szinte semmit nem tudunk. Vagyis konkrétan semmit, az, hogy UE3 vagy 4 fut alatta, nem újdonság.

Nem tudjuk, hogy az Irrationalt Levine és kisebb csapata alkotja-e, vagy a Take-Two megtartotta a nevet, de egy teljesen új csapatot épít. Nagyon kíváncsiak vagyunk a további fejleményekre.

Néhány ex-BioShock-fejlesztő a The Black Glove-ot próbálta sikerre vinni, de Kickstarteren nem sikerült elég pénzt összegyűjteni. Most kiadót keresnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)