Hirdetés

Isaac Clarke köztünk jár

|

Meghökkentően élethű Dead Space pánncélt készített egy megszállott rajongó.

Hirdetés

A 2008-as Dead Space az akkoriban sokat szidott Electronic Arts válasza volt arra, hogy képtelen újat felmutatni, miközben az utolsó utáni rókabőrt is lehúzza jól bejáratott címeiről. A sci-fi horror mellett jött még egy Mirror's Edge, egy Battlefield: Bad Company és egy Army of Two, ami bőven elegendőnek bizonyult kiábrándult játékosok visszahódítására.



A Dead Space mára komoly franchise-zá nőtte ki magát, jelen pillanatban négy játékot, képregénysorozatot, két animációs filmet, valamint milliós rajongótábort képes felmutatni. Ráadásul, már csak idő kérdése, hogy filmvásznon is találkozzunk a nekromorphokkal. Jóval kézzelfoghatóbb közelségben van azonban a fejlesztés alatt álló Dead Space 3, ami meg nem erősített hírek szerint a világűrt a jég és a fagy birodalmára cseréli majd.



Megjelenéséig talán lesz ideje Isaac legnagyobb rajongójának arra, hogy tovább tökéletesítse házilag barkácsolt Dead Space páncélját. Jelen állapotában (a felhasznált anyagok révén csak névleg páncél) nem élne túl sem az öltözék, sem viselője egy találkozást még egy csecsemő méretű szörnyeteggel sem, de legalább nem lehetetlen lemásolni, ha álarcos bálba, vagy cosplay rendezvényre mészárossá avanzsált gépészként szeretnénk menni. Főként akkor nem, ha a fényképes útmutatót követjük.



Be kell vallanom, utoljára kisgyermekként képzeltem magam álarcos bosszúállónak, és próbáltam a szerephez illő öltözetet kreálni meglehetős sikertelenséggel, de ez csak az én ügyetlenségemet bizonyítja. Érdekelne, hogy közületek ki készített már hasonló szerelést, vagy ha ideje engedné, melyik játékbeli karakter által hagyná magát megihletni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)