Hirdetés

Egy iskoláslány szimulátor, amiben embereket mészárlunk

|

Bárcsak viccelnénk, de megszületett a játék, amiben japán iskoláslányként kell lemészárolnunk kábé mindenkit.

Hirdetés

Kicsit látom magam előtt Patrick Batemant integetni a játék egyik sarkából. És igen, van benne egy kis Lollipop Chainshaw is, de ott legalább zombikat hentelt hősnőnk. A Yandere Simulator egy kissé beteg játék, amiben a főhőssel kell kivégeznünk számtalan diákot. Rengeteg módszer van erre, és a végén fel is moshatjuk a vérüket.

A Yandere Simulator fejlesztéséért egy YandereDev néven futó programozó felel, aki egyébként már rengeteg mobil és konzol címen dolgozott már. Emberünk olyan komolyan vette a projektet, hogy a hivatalos oldalon le is írta a fejlesztés körülményeit, és folyamatos frissítésekkel szolgál. Természetesen a játék ingyenesen letölthető mindenki számára, bár a program korai fázisa miatt érdemes átnézni az ismert bugok listáját, mielőtt beleugranátok. Íme mozgás közben a kissé groteszk mű:

Én rengeteg elborult animét láttam és még több véres mangát olvastam már, de azért ez már olyasmi, amit nem tudnék két percnél tovább játszani. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)