Hirdetés

Islands of Nyne - trailer árulja el, mikor kezdhetünk el játszani

|

Végre kiderült, mikor vethetjük rá magunkat az egyik legígéretesebbnek tűnő battle royale címre.

Hirdetés

Az Islands of Nyne eddig csak időszakosan volt elérhető a kiválasztott kevesek számára, a Define Human Studios által kiadott trailerből azonban kiderül, hogy ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Az Unreal Engine 4-es motorral futó Islands of Nyne egy futurisztikus sci-fi lövölde, amiben 100 túlélő küzd az életben maradásért három merőben külöböző arénában. Lesznek egészen "földi" helyszínek, mint a maja templomok és katona bázisok, és egészen szürreális földönkívüli terepek is, ahol harcolnunk kell.

Az Islands of Nyne július 12-én rajtol Early Access címként. Meglátjuk, mekkora rajongói bázist tud összeszedni, mielőtt beesik a Call of Duty és az új Battlefield.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)