Hirdetés

Ismerd meg a Battlefield 2042 egyik specialistáját

|

Kimble "Irish" Graves mérnökként veszi ki a részét a harcokból, mutatjuk a pályán.

Hirdetés

Emlékeztek még a pár napja debütált kisfilmre, az Exodusra, amely a játék kilátástalan helyzetéből ad ízelítőt?

A rövidfilm az egyetlen nemzethez és zászlóhoz sem kötődő embercsoportokra (No-Pats) fókuszál, azon belül is komolyabb szerepet kapott a Battlefield 4-ből ismert Kimble "Irish" Graves is, aki már nem egy szimpla tengerészgyalogos, hanem az Exodus hajó parancsnoka. Irish azonban nem csupán utasításokkal száll be a küzdelmekbe, hanem fegyvert is ragad. 

Hirdetés

A Battlefield 2042-ben nem lesz klasszikus kampány, ehelyett az úgynevezett specialistákon keresztül ismerhetjük meg a sztorit.

Mindegyik specialista valamelyik Battlefield karakterosztályt képviseli, Kimble "Irish" Graves például mérnökként segíti majd a többieket különleges képességeivel (mint amilyen a mobilfedezék vagy a plusz védelmet adó veterán perk). Íme egy kis ízelítő abból, hogy mit tud:

A Battlefield 2042 megjelenése október 22-én várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Várhatóan a következő hetekben a többi specialista is saját videót kap, szóval érdemes lesz figyelni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)