Hirdetés

Ismeretlen szerepjátékhoz licencelte a CryEngine 3-at a Warhorse

|

A tavaly megalakult prágai csapat nagyot szeretne villantani, ezért a CryTek masszív motorját kölcsönözték titkos szerepjátékukhoz.

Hirdetés

A 2K Czech és a Bohemia Interactive munkatársaiból megalakult Warhorse-t az a Martin Klima segíti, aki korábban olyan csapatoknál tevékenykedett, mint a CodeMasters, vagy épp az Idea Games.

A srácok tehát nem kispályások, valószínűleg bármilyen motorral képesek lennének maradandót alkotni, ennek ellenére a Warhorse tárgyalásokat folytatott a Crytek-kel, hogy ismeretlen szerepjátékukat a CryEngine 3 grafikus motorral hajthassák.

A titokzatos RPG-ről jelen pillanatban vajmi keveset tudunk, de arra mérget vehetünk, hogy nyitott világú lesz, sztori orientált és a játékmenetét tekintve innovatív megoldásokkal találkozhatunk majd. A CryEngine 3 képességeivel kiegészülve akár olyan mesés grafikát is kaphatunk a Warhorse szerepjátékában, mint a Crysis brutális szintekre húzva, csak bírjuk géppel és energiával. Említettem már, hogy a játék állítólag multiplatform címnek készül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)