Hirdetés

A Mortal Kombat 11-es Robotzsaru magyar feliratos előzetesen mutatkozik be

|

A Mortal Kombat 11: Aftermath vendégkaraktere, Robotzsaru mutatja be trükkjeit a DLC legújabb előzetesében.

Hirdetés

Alex Murphy Detroit legismertebb rendőrtisztjévé vált, mikor halálos sérülései után kezelésbe vette őt az OCP nevezetű gigavállalat, és egy fémtestű rendfenntartót varázsoltak belőle, ő lett Robotzsaru. Robotzsaruval először Paul Verhoeven 1987-es filmjében találkoztunk, azóta pedig több mozi, sorozat, képregény és videojáték is foglalkozott vele. Most épp a Mortal Kombat 11-ben fog felbukkanni vendégszereplőként. 

Hirdetés

A Mortal Kombat 11: Aftermath bejelentése óta tudjuk, hogy a DLC egyik új karaktere nem más lesz, mint a közkedvelt Robotzsaru. A fejlesztők nemrég egy külön videót is szenteltek ennek a szereplőnek, amit természetesen nálunk most is magyar felirattal tudtok megnézni. 

A Mortal Kombat 11: Aftermath DLC holnap, azaz május 26-án jelenik meg, és természetesen azonnal elérhető lesz az összes platformon (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia), ahol az alapjáték is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)