Hirdetés

Ismerős dungeonbe visz a Hearthstone következő kiegészítője

|

Bemutatkozott a Hearthstone új kártyakészlete, egy 66 lapból álló kis csomag.

Hirdetés

Nem olyan rég bukkant fel először a Hearthstone életében a mini-kiegészítő koncepciója, ami sokakat megrémített. Mindenki attól tartott, hogy megint rengeteg pénzt kell lapátolnunk a Blizzard félkarú rablójába az új lapok beszerzéséért. Szerencsére a rettegés hamar elmúlt, miután kiderült, hogy (ugyan egy nagyobbacska kazal, de még vállalható mennyiségű) aranyért vagy egy fix összegért behúzhatjuk az összes új kártyát, és nem kell Fortunához fohászkodnunk támogatásért.

Hirdetés

Ez ezúttal sem lesz másképp, a helyszín azonban változik: a The Wailing Caverns egy kellemesen nosztalgikus emlékeket őrző dungeon, aminek szörnyei alig várják, hogy csatlakozhassanak a Hearthstone-hoz. A kiegészítő 66 új lapot tartalmaz majd, melyek között lesz 4 Legendary, 1 Epic, 14 Rare és 16 Common kártya (a Legendary lapokat leszámítva mindegyikből többet kapunk).

A The Wailing Caverns lapok a Forged in the Barrens csomagokba is bekerülnek, de akinek csak az új cuccok kellenek, azok 15 dollárért vagy 2000 aranyért behúzhatják majd azokat. A készlet június 3-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)