Hirdetés

Ismét belenézhetünk az Unreal Engine 5-ös horrorjáték, a Quantum Error játékmenetébe

|

Újabb gameplay videót kaptunk a TeamKill Media kozmikus lövöldéjéből.

Hirdetés

Már jó ideje nem jelentkezett a TeamKill Media új látnivalóval a sci-fi horror shooterével kapcsolatban, amely hangulatában és egyes elemeiben a Dead Space-re hajaz. A fejlesztőcsapat azonban nemrég ismételten elkezdett ízelítőket kiadni a parás pillanatokat bőven tartogató játékból, amelyek közül a legújabb lerántotta a leplet egy olyan mechanikáról, amit eddig nem láthattunk. 

A Quantum Error eredetileg FPS-ként lett bejelentve, azonban az alábbi videó felfedi azt a nem elhanyagolható részletet, hogy lesz lehetőségünk TPS-nézetben is játszani vele. 

Hirdetés

A több mint másfél perces gameplay anyag lopakodással indul, aztán hamar tűzharc lesz belőle, szóval ha elég ügyesek leszünk, akkor nesztelenül is haladhatunk, de akkor sincs gáz, ha lebukunk, mert kilőhetjük magunkat a szorult helyzetből. A leírás szerint néhány kivételtől eltekintve a játékmenet közben bármikor válthatunk majd a nézetek között, utóbbi esetében pedig azt is eldönthetjük, hogy melyik vállunk fölötti perspektívára vágyunk. Nézzétek csak:

A Quantum Error egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de azt tudjuk, hogy PlayStation 4, PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra készül. Nektek hogy tetszik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)