Hirdetés

Ismét csúszik a Bulletstorm fejlesztőinek új játéka

|

Fájdalomdíjként viszont megkapjuk a sci-fi lövölde demóját, így már februárban megtudhatjuk, milyen lesz az Outriders.

Hirdetés

Nagyon jól hangzik, hogy a People Can Fly két új AAA játékon is dolgozik (az egyiket a Square Enix gondozza, a másikat a Take-Two Interactive), viszont előtte szeretnénk már kézhez kapni az aktuális projektjüket. Az Outridersnek elvileg már tavaly meg kellett volna érkeznie, viszont - részben a koronavírus-járvány okozta plusz teher miatt - tavaly októberben elcsúsztatták, a dátum 2021. február 2-re módosult. Most kiderült, hogy a stúdió ezt sem tudja tartani.

Hirdetés

A hivatalos Outriders Twitteren jelent meg egy közlemény a fejlesztőcsapattól, miszerint szeretnék, ha előrendelés és vásárlás előtt megtapasztalhatnánk, hogy milyen játék is az Outriders, ezért 2021. február 25-én kiadnak egy ingyenes demót, amivel végigjátszhatjuk majd az első pár órát mind a négy karakterosztállyal (egyedül és kooperatívan is). Az elért eredményeket természetesen továbbvihetjük a teljes változatba is, amikor megérkezik.

Ezt szem előtt tartva az Outriders megjelenését eltolták picit, egészen pontosan 2021. április 1-re - és külön kihangsúlyozták, hogy ez nem tréfa. A csapat a plusz időt arra fogja fordítani, hogy tovább csiszolja a játékot és a lehető legfantasztikusabb játékélményt nyújtsák már az induláskor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)