Hirdetés

Ismét elcsúsztathatják a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenését

|

Állítólag a rajongók heves reakciói miatt késni fog a Rocksteady új projektje.

Hirdetés

A Sony február végén tartotta meg az idei első State of Play műsorát, amelyben számos videojáték felbukkant, de az esemény fő attrakciójának egyértelműen a Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay-t szánták. A visszajelzések alapján nem éppen azt a hatást váltotta ki a bemutató, mint amire a Batman Arkham trilógiát is jegyző Rocksteady számított. 

A műsornak köszönhetően nemcsak az vált egyértelművé, hogy aki viszolyog a szolgáltatásalapú címektől, annak az Öngyilkos Osztag új kalandját is el kell kerülnie, hanem az is, hogy nem olyan lesz a játékmenet, mint amire sokan számítottak a csapattól. Amikor pedig kiderült, hogy folyamatos online kapcsolat fog kelleni, az olaj volt a tűzre. Érdemes megnézni bármilyen kommentszekciót vagy fórumot, ahol szóba kerül a játék, a közvélemény többnyire negatív. 

Hirdetés

Ezek alapján nem nehéz elhinni a Bloomberg új jelentését, miszerint a Warner Bros. azt tervezi, hogy tovább csúsztatja a Suicide Squad: Kill the Justice League május végére tervezett megjelenését (eredetileg már tavaly meg kellett volna érkeznie a játéknak). A dolgot egy projekthez közeli forrás szellőztette meg, aki szeretett volna névtelen maradni.

A Bloomberg megkereste a Warnert az üggyel kapcsolatban, egyelőre nem érkezett válasz.

Nektek hogy tetszett a Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay bemutatója?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)